I can not get it to upgrade past build 10041


Joined
Jun 5, 2015
Messages
11
Reaction score
0
I have a newer computer only 2 years old it's an HP all in one 26"
I have even downloaded the newest build iso and made a disk and that would not work.. This is what errors I am getting
and what it says.. I thought I was a good tech, I guess not good enough...
If anyone has an answer on how to get it to update I would appreciate it
Thank you:
Here is what I see when I click on windows update on my computer...

There were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help:

• fbl_impressive Core 10074 - Error 0x80070002
• Feature on Demand for X64 (.NET 3.5) - Error 0x80242fff
• Lang Pack (Language feature Basic and Handwriting 1505)
Feature on Demand for X64 [en-US] - Error 0x80242fff
• Lang Pack (Language Feature Handwriting) Feature on
Demand for X64 [en-US] - Error 0x80242fff
• Lang Pack (Language Feature Speech) Feature on Demand
for X64 [en-US] - Error 0x80242fff
• Windows Malicious Software Removal Tool for Windows
Technical Preview and Server Technical Preview 2 x64 -
May 2015 (KB890830) - Error 0x80070002
 
Ad

Advertisements

Trouble

Noob Whisperer
Moderator
Joined
Nov 19, 2013
Messages
12,452
Reaction score
2,005
I have even downloaded the newest build iso and made a disk and that would not work
When you did that, did you attempt to run setup.exe from there and upgrade or did you attempt a clean install from that media?
 
Joined
Jun 5, 2015
Messages
11
Reaction score
0
I had went back and ran my cleaners, did a registry & disk cleaning also and did a google search on the errors, but seems that just running the cleaning did it...
I then instead of running the update from the iso, I ran it from the normal update and bam, now I have build 10130...
I don't know why I did not think about running my cleaners, normally I run them everyday, but for the past month I have been busy and Kinda forgot too...
So a word to the wise run your cleaners people...
Thank you Noob Whisperer...
 
Ad

Advertisements

Joined
Apr 15, 2015
Messages
14
Reaction score
1
Did you download the x64 or x86 iso? You may have the wrong one?
Just a thought.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top