Problem accessing database


Joined
Dec 10, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Hello
I am new to the forum and Windows 10. My local PC shop has just upgraded my system from Windows 7 to 10 and now I cannot access my client database.
I use Lone Wolf contact which uses a mdb file for the clients names and address. The programme successfully installed on Windows 10 but following the first successful opening of the programme and then adding my backed up mdb folder Lone Wolf contact refuses to open completely.
It tries to start but then a Microsoft error message appears mentioning Login and Data Source and refuses to close unless I shut down the PC.
The error message also has a Help box but that only refers you to ODBC Microsoft resources page.
I hope someone has a few ideas.
Many thanks
 
Ad

Advertisements

Joined
Dec 10, 2017
Messages
2
Reaction score
1
Get In Touch With Your Web Host Provider. ...
Check If Your Plugin or Theme Files Haven't Been Corrupted. ...
Check If Your Database Hasn't Been Corrupted. ...
Check Your Database Connection Credentials. ...
Restore The Default WordPress Files.
 
Joined
Dec 10, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Thank you for trying to assist - I think you might be correct about the Database being corrupted as I have checked everything else.
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 27, 2016
Messages
794
Reaction score
78
Hello
I am new to the forum and Windows 10. My local PC shop has just upgraded my system from Windows 7 to 10 and now I cannot access my client database.
I use Lone Wolf contact which uses a mdb file for the clients names and address. The programme successfully installed on Windows 10 but following the first successful opening of the programme and then adding my backed up mdb folder Lone Wolf contact refuses to open completely.
It tries to start but then a Microsoft error message appears mentioning Login and Data Source and refuses to close unless I shut down the PC.
The error message also has a Help box but that only refers you to ODBC Microsoft resources page.
I hope someone has a few ideas.
Many thanks
Try to install in compatibility mode.. then retry
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top