SOLVED Copy/paste in web forms doesn't work anymore


Joined
Dec 6, 2015
Messages
5
Reaction score
0
Hi,
Since my latest W10 update, I am not able anymore to copy and paste passwords in web forms.
Now I have to type them in manually..
It is no problem in text editors and such, only in areas where a certain security is involved.
Also in this text window, when writing up this problem, I can't copy/paste...
Does anyone have the same kind of problems..??
... and maybe a solution..???
Lots of thanks in advance,
Lody J. Claessen
 
Joined
Sep 26, 2017
Messages
1,392
Reaction score
229
To put text in this Reply box I just right-clicked a sentence of yours and Pasted it, seems to work okay.

Also in this text window, when writing up this problem, I can't copy/paste...
 
Ad

Advertisements

Joined
Nov 19, 2013
Messages
4,302
Reaction score
842
Works ok for me, also. The problem was reported by some users a couple of months ago. Seems to be connected with your combination s in the computer setup.
But and easy way around it is to outline a piece of text you wish to copy. A popup will appear with "reply" on it. It will be automatically pasted into your intended post.
 
Last edited:

Trouble

Noob Whisperer
Moderator
Joined
Nov 19, 2013
Messages
12,150
Reaction score
1,933
Does anyone have the same kind of problems..??
Yes.
When I manually select text on this website using IE, as soon as I release the left mouse button the selection disappears and I am unable to copy my selection.

It does not happen with Opera, Firefox, Chrome, Vivaldi or Edge. Only with Internet explorer.
... and maybe a solution..???
Use another browser??

The reply popup button still works and I can use that to "Quote" but not as a general copy function as the selection goes away.
Not when I select "all" or when I select a whole line of text, only when I try to grab a few words out of a sentence or paragraph.
 
Joined
Nov 19, 2013
Messages
4,302
Reaction score
842
Sorry. Just noticed you are only referring to Passwords?
If in Edge have a look at the bottom of the Advanced settings -View advanced settings"

Try another browser.
 
Joined
Dec 6, 2015
Messages
5
Reaction score
0
Many thanks to everyone for contributing.
This morning the problem disappeared after 6 days....
Although I have been "fighting" for 45 years with computers, I haven't been able to find a cause.
Again thanks a lot.!!
Regards,
Lody J. Claessen
 
Ad

Advertisements

Joined
Nov 19, 2013
Messages
4,302
Reaction score
842
Thanks for the feedback. These threads can drag on if not marked as solved. Many tks
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top