Lost all my auto login features

Discussion in 'Software' started by PA-WOODCHUCK, Dec 30, 2018.

  1. PA-WOODCHUCK

    PA-WOODCHUCK

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    2
    All was working ok yesterday, but today I now must re-login to all my FB, YouTube, other forums I visit, etc. Same issue with edge, explorer, Firefox. Another issue I normally right click and open in new window on FB so original postings remain. That now requires login when new window opens up.

    Thanks
     
    PA-WOODCHUCK, Dec 30, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. PA-WOODCHUCK

    Bighorn

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    1,082
    Likes Received:
    168
    That can happen when doing cleanups of a computer such as deleting Temporary Internet Files, History, etc. It's a procedure set up in the familiar Control Panel, Internet Options or Internet Explorer, Tools, Internet Options. Also possible in various programs that protect the computer. Can also happen when Upgrading the Version of Windows such as from Version 1803 to Version 1809 when generally rewrites the Registry.
     
    Last edited: Dec 30, 2018
    Bighorn, Dec 30, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. PA-WOODCHUCK

    PA-WOODCHUCK

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    2
    I did no changes, but now today everything is back to normal. Also running 1803 as of this posting.

    The joy of computers..
     
    PA-WOODCHUCK, Dec 30, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.