Renamed PC – boot now asks for password but not before

SOLVED Discussion in 'General Discussion' started by Win10RAP, Jun 4, 2018.

  1. Win10RAP

    Win10RAP

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    After renaming my PC (laptop) the boot asks for my password but I had used NETPLWIZ a year ago and everything was fine (i.e. no password required). I have installed version 1803 and used NETPLWIZ but the box saying the username/password had to be entered was NOT CHECKED.

    Any suggestions?

    {Had used "rename PC" as I was about to test out the Near Sharing feature}

    Just thought of this – I should use NETPLWIZ and indicate that the name/password are required – reboot – then the use NETPLWIZ to turn off the requirement and reboot – I'll update this thread.

    EDIT: SUCCESS – – after the above, rebooted multiple times and password was never required.

    Bottom line: ignore this thread
     
    Last edited: Jun 4, 2018
    Win10RAP, Jun 4, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Win10RAP

    Ian Administrator

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    1,375
    Likes Received:
    453
    Glad you've got this fixed - thanks for reporting back. I'll mark this thread as solved :).
     
    Ian, Jun 4, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. Win10RAP

    Norton

    Joined:
    Feb 18, 2016
    Messages:
    2,680
    Likes Received:
    562
    Thanks for the update.
     
    Norton, Jun 4, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.