SOLVED AMD 7670M


Joined
Feb 5, 2015
Messages
4
Reaction score
0
My pc is a Toshiba Satellite L850-1L1 with graphics card AMD Radeon HD 7670M.
I installed and configured the in english technical preview without problems; I then tried to install the italian enterprise version and, both starting from the precedent that a new copy of Windows 8.1 Italian, the driver for the graphics card does not work. In Device Manager, the driver is as installed but in error.
 
Ad

Advertisements

Joined
Apr 16, 2014
Messages
70
Reaction score
15
Mate,

I have a HP Envy M6 with a HD Radeon 7500M GPU. On Build 9926 the video driver doesn't load for some reason. The video is using the other GPU chip, Intel HD 3000.
Not a big deal, I went to the AMD site looking for a beta driver but it didn't seem to work with Win 10.

I am not sure about the other language support.

If I get time I'll have a look for a fix.
 
Joined
Feb 5, 2015
Messages
4
Reaction score
0
I can confirm that the problem on AMD 7670M is only for Enterprise version. I just upgraded a Windows 8.1 Professional x64 Italian to the same version of Windows 10. The video card is recognized and installed its drivers regularly.
 
Joined
Jan 22, 2015
Messages
8
Reaction score
0
I have a solution for AMD drivers in win 10
1. First, go to win 8.1 video drivers
2. Extract the drivers doesn't install
3. Make a new folder and click ok
4. Then go to device manager
5. Then click on display adapters and again right click on and drivers, then choose update driver software
6. Then choose browse on my computer
7. Then browse extracted drivers folder and click next

Imp........................
8. After installing drivers, then again to install the video drivers normally

If it's work, please like me
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    165 KB · Views: 1,494
  • 2.jpg
    2.jpg
    201 KB · Views: 1,606
  • 3.jpg
    3.jpg
    275.5 KB · Views: 1,365
  • 4.jpg
    4.jpg
    207.5 KB · Views: 1,509
  • 5.jpg
    5.jpg
    273.4 KB · Views: 1,501
  • 6.jpg
    6.jpg
    212.4 KB · Views: 1,566
  • 7.jpg
    7.jpg
    125.6 KB · Views: 1,507
  • 8.jpg
    8.jpg
    233.7 KB · Views: 1,645
Ad

Advertisements

Joined
Feb 5, 2015
Messages
4
Reaction score
0
I extracted the video drivers from version 8.1 and then install on release 10 without success. I confirm that the problem is only on the enterprise version; while for the basic version and professional drivers are installed regularly on your own.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top