Can't update Windows 10 version 1803 to 20H2


Joined
Dec 27, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Hello,

I have this problem since two years but to day, i need to fix it. (i'm a newbie with windows so i sorry in advance for my mistakes)

During the installation of the update, I receive this message:

Capture d’écran 2020-12-27 à 19.17.00.png


Then I follow the advice to solve the problem on the support.miscroft.com.

I am trying to install the new version of AMD drivers, but i get another message:

"This installer is intended to be deployed only on an AMD System. Exiting installation as the requirement is not Satisfied"

I am stuck at this step !!! :confused:

Thank you for advance.
 
Ad

Advertisements

Joined
Dec 27, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Hello,

Thank you for your answers!!

Ben:
I have already read a lot of articles about AMD driver bugs and the Windows 10 update. When I try to update the driver to fix the bug (from this link: https://www.amd.com/fr/support/chipsets/amd-socket-am4/x470).
I have a message that stops me in the installation : "This installer is intended to be deployed only on an AMD System. Exiting installation as the requirement is not Satisfied". I don't understand ... What am i supposed to do?

Wolfie:
I thought about your idea but all my data is on this disc. I use it everyday. I would really like to fix this driver problem rather than disable my RAID. It's frustrating.o_O

Thank you for advance.
 
Last edited:
Joined
Apr 22, 2017
Messages
5,067
Reaction score
639
"This installer is intended to be deployed only on an AMD System. Exiting installation as the requirement is not Satisfied"
Are you sure you have an AMD CPU/APU ?. Can you post your systems specs please. ;)
 
Ad

Advertisements

Joined
Nov 19, 2013
Messages
5,645
Reaction score
1,164
Reading those links, it seems that the only option is to uninstall the Raid. But perhaps your post on the AMD site will attract a more knowledgeable answer.
 
Joined
Sep 26, 2017
Messages
2,406
Reaction score
468
I did an Upgrade of 1803 about 2 weeks ago and it went to 1909 then to 2004 and finally to 2009/20H2.
 
Ad

Advertisements

Joined
Dec 23, 2015
Messages
2
Reaction score
2
I had a similar problem trying to update. I have an ASUS MOBO and AMD AM4 Ryzen 5 processor. However, my mobo's bios was the original. I went to the Asus website, discovered an updated Bios software. I downloaded the update, followed the included instructions for saving to a thumb drive and flashed the bios. After this, the Windows update proceeded without any problem.,
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top