Corrupt Shortcuts

Discussion in 'General Discussion' started by Maaxx, Jul 31, 2018.

  1. Maaxx

    Maaxx

    Joined:
    Jul 31, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Some of my shortcuts gets corupted maybe twice a month and i still have the program and everything but the shortcut doesent work, so i make a new one.

    Does anyone have the same problem?
    How do i fix?
    Is this a virus?
     
    Maaxx, Jul 31, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Maaxx

    davehc

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Messages:
    3,627
    Likes Received:
    708
    Location:
    Denmark
    Could you give some details of any particular shortcut instance, and how you make them
     
    davehc, Jul 31, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. Maaxx

    Maaxx

    Joined:
    Jul 31, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have had GeForce experience since 2016 and yesterday the shortcut got corrupted, but geforcexperince was still fine on the computer and i put it on the desktop again
     
    Maaxx, Jul 31, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.