Browsers not working after Camera reset


Joined
Jul 7, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Hello,

needing some help. My aunt uses Firefox on her Windows 10 laptop (Dell Latitude E6420) and she couldn't get her camera to work on a Messenger call even though facebook and the laptop both said the camera is working.

I did a reset of her camera app and after restarting the computer, none of her browsers work properly, including Firefox, Chrome and Internet Explorer. The few sites they are able to load, don't work fully and take about 5 minutes to come up. Others just time out. I have made no other changes than resetting the camera app - can anyone shed some light as to why this has happened?

Thanks,

Marii
 
Ad

Advertisements

Joined
Apr 22, 2017
Messages
2,653
Reaction score
308
Hi Marii,

it may be that you somehow changed the defaults for the camera when you did the reset, is your aunt the only user or does the PC have another user?, have you checked in system restore to see if you have any restore points to set the PC back to its previous condition?.

Open Control Panel > Recovery > Open System Restore > Next and select a restore point if you have any and follow the instructions after that:

10352

:)
 
Joined
Jul 7, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Hi Wolfie,

Thanks for replying, unfortunately she hasn't created any restore points :/ that was my first port of call too. Is there anyway to check the defaults on the camera? And do you know why this would affect the browsers?

Thanks!

Marii
 
Ad

Advertisements

Joined
Nov 19, 2013
Messages
4,686
Reaction score
911
I am wondering if it is , on every browse page, trying to locate the exact location?

Have a look at these settings in the Camera utility

10355
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top