Logitech Z200 speakers doesnt make noise


Joined
Sep 6, 2020
Messages
5
Reaction score
0
I recently bought Logitech z200 for my setup and it was working fine at first but than after the 2nd week it stopped transmitting noise it still has the green light like the power is on but no matter how much volume i raise it to it does'nt have audio i don't know what it is so can anybody help me please i'm trying to get into PC builds and all that so i don't know what to do i tried trouble shooting but that didn't work neither.
 
Ad

Advertisements

Joined
Apr 22, 2017
Messages
5,481
Reaction score
683
Hi Angel,

right click the sound icon and select "Open sound settings" and make sure you have the correct output device selected!. :)

1599383796310.png
 
Joined
Feb 3, 2017
Messages
512
Reaction score
107
Are you turning the volume up on the speakers or using the pc’s volume?
 
Ad

Advertisements

Joined
Oct 2, 2014
Messages
1,681
Reaction score
379
Did you try running the troubleshooter? Maybe try plugging them in to a radio's headphone jack just to see if the speakers themselves may have failed.
 
Joined
Sep 6, 2020
Messages
5
Reaction score
0
Did you try running the troubleshooter? Maybe try plugging them in to a radio's headphone jack just to see if the speakers themselves may have failed.
yeah i tried using the troubleshooter but it said there was no problem and when i connect my mic to the speakers it works but that's it
 
Ad

Advertisements

Joined
May 17, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Have the same problem with my z333 speakers, light works but no sound at all wether I plug them into my phone pc or console. They were working just fine when suddenly sound stopped coming out. Please help
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top