DisplayLink -Dell XPS 13


Joined
Jan 29, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Since installing the Windows 10 release candidate and updating to build 9926 I cannot get DisplayLink to work at all.

I have tried the Windows 10 Alpha drivers from DisplayLink but no joy. WIndows appears to try to load drivers when I connect the port replicator hub, but despite the keyboard, mouse and USB ports working from this hub, I get no joy on the display.

I have tried 2 different drivers from the DisplayLink web site but neither worked. I used the Displaylink removal tool between installs to ensure a clean install each time.

Any help would be worth its weight in beer!!

Many thanks
 
Ad

Advertisements

Trouble

Noob Whisperer
Moderator
Joined
Nov 19, 2013
Messages
13,322
Reaction score
2,303
Hello Mitch and welcome to the forums.
Unfortunately I've no help to offer, but.....
I really liked your post, especially the "beer" part, so.....
Hopefully someone will come along and win that prize.
Keeps us posted on any progress. Good luck.
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 30, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Even though it looked like the Displaylink driver installed via Windows Update, I suffered from the same issue with Displaylink not working via either the built-in mini Displayport or through the Dell USB3 dock. I also had no driver for the gigabit or audio in the dock. It also caused Internet Explorer to crash. Needless to say, I rolled back to 8.1. At least that process was smooth:/
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top