INPUT NOT SUPPORT


Joined
Dec 11, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Hi to all,

I have connected Acer laptop (windows 10) with additional screen using VGA to HDMI cable, additional screen (AOC monitor) is working but I have message "input not support" on it flying all around the screen. Could someone please help me to get rid off this annoying message?
 
Last edited:
Ad

Advertisements

Joined
Apr 22, 2017
Messages
4,986
Reaction score
639
Hi Marina,

shut your laptop down and then look for the menu button on the monitor and then the reset function, then restart your computer!. :)
 
Joined
Dec 11, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Hi Marina,

shut your laptop down and then look for the menu button on the monitor and then the reset function, then restart your computer!. :)
AOC model is E2070Swn there is just one power button. I dont get how can I reset it.
 
Joined
Apr 22, 2017
Messages
4,986
Reaction score
639
There might/should be a menu button under the bottom bevel, run your finger underneath and feel for it, it might also be a sensor touch menu which is barely visible like it is on my monitor, use a torch or lamp and take a look!. :)
 

bassfisher6522

Moderator
Joined
Sep 22, 2014
Messages
1,952
Reaction score
374
I would start with the cable. Does the laptop have an HDMI port. If so, use an HDMI to HDMI cable.
 
Ad

Advertisements

Joined
Dec 11, 2020
Messages
6
Reaction score
0
There might/should be a menu button under the bottom bevel, run your finger underneath and feel for it, it might also be a sensor touch menu which is barely visible like it is on my monitor, use a torch or lamp and take a look!. :)
There is still only one button. In manual it says When Power on, press button to do auto configure. Still could not resolve my problem.
 
Joined
Dec 11, 2020
Messages
6
Reaction score
0
I dont have any support software. Thank you for your help. Everything seems so pointless...
I can not properly connect screen to windows 10,windows mail is printing email in small letters in left corner which seems not to be fixable as well. I am done with windows software.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top