W10 Compaq Presario CQ61 failed


Joined
May 3, 2018
Messages
4
Reaction score
0
While running it went off.

Tried all possible ways found on the net & used the W10 Recovery USB of my PC but none of the options makes it work.

It seem it suffered a catastrophic failure.

Any ideas to get it going?, it is 15yrs old. ..............thanks ...........nick
 
Ad

Advertisements

Joined
May 6, 2015
Messages
2,452
Reaction score
380
I was going to ask how old it was!

Does it do anything? Boot into Bios? Try to boot further and fail? Any lights on?
 
Joined
May 3, 2018
Messages
4
Reaction score
0
Thanx,

On start it goes to the sign in colourful page but my password is not accepted. I used the same on my W10 PC , which works fine.

The Recovery USB gave all sort of options but always ends up booting the same.

l also used my installation W10 USB & the W8 cd to no avail.

Yes it went in to BIOS after a lot of searching how to make it boot in the Recovery USB.

Before all these it was overheating & I change the jamed up fan, which made it work fine for a month or so before it died. .............nick
 
Last edited:
Joined
Oct 13, 2015
Messages
330
Reaction score
46
Could it be that the computer is asking for a password to a Microsoft account instead of a Local account? Or vise versa if you use a MS account and the computer is now asking for the password for a Local account.
 
Ad

Advertisements

Joined
May 3, 2018
Messages
4
Reaction score
0
I thought I was using Local account, but was confused at times when I was asked for MS one.

How can I find if it was MS one? What is the difference between them? ....nick
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top